AN UNBIASED VIEW OF در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

An Unbiased View of در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

An Unbiased View of در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

Blog Article

در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

دریافت واکسن آنفولانزا برای افرادی که قصد دارند احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهند پیشنهاد می­‌شود اما با این حال استفاده از واکسن آنفولانزا برای افراد زیر واجب می‌­باشد.

واکسن آنفولانزا یکی از انواع واکسن‌­های تولید شده می‌­باشد که بدن را در مقابل ابتلا به آنفولانزا محافظت می­‌کند.

علاوه بر آن رعایت رژیم غذایی، استراحت کافی و در نظر گرفتن نکات بهداشتی بسیار موثر هستند.

استراحت و خواب کافی از دیگر عواملی است که باعث افزایش مقاومت بدن می­‌شود.

افتتاح فـروشگاه فامیلی در یزد امام شهر،میدان حج،ابتدای بلوار امام حسین،جنب درمانگاه‌ حیان

بیماری آنفولانزا، بیماری که نام آن در این روزهای سرد پاییزی، بسیار شنیده می‌شود. این بیماری با منشا ویروسی خود بسیار واگیردار بوده و سالانه افراد زیادی را مبتلا می‌کند، البته که در پاییز و زمستان فعالیت این ویروس دو برابر خواهد شد. بطور کلی همه شما نام این بیماری را شنیده و حداقل یکبار به آن مبتلا شده اید.

عدم فرستادن کودکان بیمار به مهدکودک‌ها یا مدارس می‌تواند سرعت گسترش این بیماری را کاهش دهد. پرهیز از بوسیدن و دست دادن در زمستان مفید است.

احتمال دارد پنج تا هفت روز پس از بروز علائم هم بتوانید ویروس را پخش کنید.

آنفولانزای معده همان عفونت معده است که با اسهال و استفراغ همراه است. آنفولانزای معده با آنفولانزا کاملا متفاوت است، همان­طور که گفته شد آنفولانزا یک بیماری ویروسی و تنفسی است و باعث بروز سرفه و گلودرد می­‌گردد و می­‌تواند از طریق تماس با جسم آلوده یا قطرات تنفسی فرد بیمار به بدن فرد منتقل شود، اما آنفولانزای معده یک بیماری ویروسی و مسری است که ویروس آن از طریق خوردن مواد غذایی با بهداشت ضعیف ایجاد می­‌گردد.

وی با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوانزا برای زنان باردار محدودیت زمانی ندارد، اظهار کرد: پاسخ ایمنی این واکسن به چهار نوع ویروس است و ممکن است مانند واکسن‌های دیگر پاسخ آنفولانزا تا چند روز در بدن میماند ایمنی کامل را ندهد. 

برخلاف بیشتر آنفولانزاها که کودکان و سالمندان را دچار می‌­کند، این بیماری باعث مرگ بسیاری از جوانان گردید.

برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.

این غذاها که ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی بالایی دارند با پروتئین، آهن، روی و ویتامین‌های موجود در آنها به افزایش ایمنی نیز کمک می‌کنند.

Report this page